Nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen? Vul dan hier uw emailadres in.Praktisch om weten

Onze deuren gaan open op 30 juni en 1 juli om 12 uur 's middags en sluiten om 2 uur 's nachts. Tickets zijn te verkrijgen in voorverkoop vanaf 14 mei 2012. U vindt hier meer informatie over de voorverkooppunten. Kinderen onder de 12 jaar mogen onder begeleiding van een volwassene gratis binnen. Scholieren en studenten krijigen 50% korting op de inkomprijs. Ook Mortselaars krijgen voor een dagticket en een tweedaagsticket respectievelijk 5 € en 10 € kortiong. Het is niet toegestaan om voedingswaren mee te nemen op de festivalweide.

LET OP : HET IS VERBODEN DE WAGEN IN HET PARK TE PARKEREN.


Festival Acoustic weergeven op een grotere kaart

Route omschrijving

Fort 4, Fortstraat 100 te 2640 Mortsel.

Fort 4 is makkelijk bereikbaar met de fiets, te voet, met het openbaar vervoer en met de wagen. Links van het stadhuis is een grote parking. Naast deze parking bevindt zich de hoofdingang. U volgt gewoon de borden het park in. U kan ook bij het tenniscentrum parkeren, volg daarvoor de richtingaanwijzers "Technische Dienst". U rijdt recht tegenover de Massive op de Krijgsbaan een klein straatje in, de Neerhoevelaan en daar staan enkele hangars. Rijdt deze voorbij en daar vindt u een grote parkingplaats.

Met het openbaar vervoer

Met de bus – vanuit Antwerpen

Neem de bus richting Lier (nr 297) tot de halte "Station Oude God". Steek het plein schuin over richting station. Achter het station is een parking. Naast deze parking bevindt zich de ingang.

Met de bus – vanuit Lier

Neem de bus richting Antwerpen (nr 297) tot de halte "Station Oude God". Steek het plein schuin over richting station. Achter het station is een parking. Naast deze parking bevindt zich de ingang.

Met de tram – vanuit Antwerpen

Neem tram 7 of 15 tot de terminus in Mortsel. Volg de Statielei tot aan het plein. Steek het plein schuin over richting station. Achter het station is een parking. Naast deze parking bevindt zich de ingang. Met de trein – vanuit Antwerpen of Mechelen of Brussel Neem de trein tot het station Mortsel – Oude God. Voor het station bevindt zich een plein met aan de linkerzijde het stadhuis van Mortsel.

Met de wagen

Vanuit Brussel

Volg de E19 richting Antwerpen.

Neem uitrit 6 – Mortsel (net voor de Craeybeckxtunnel); de uitrit splitst zich: rechts richting Mortsel blijven volgen tot aan de stoplichten (Prins Boudewijnlaan). Oversteken en steeds rechtdoor blijven rijden op de R 11. U komt achtereenvolgens aan volgende stoplichten: Fort V straat, Antwerpsestraat, Eggestraat en Fortstraat.

Aan dit laatste stoplicht, rechts afslaan. U rijdt verder tot het volgende kruispunt; op dit verkeersplateau ziet u aan de linkerkant de ingang van het fort (deze poort is echter meestal gesloten); rij dus nog 50 meter verder dan kan u links de parking oprijden.

Vanuit Gent

Volg de E17 richting Antwerpen.

Als u uit de Kennedytunnel komt neemt u de tweede afrit – nr 5 – Wilrijk – Berchem. Op het einde van de uitrit, aan de stoplichten, rijdt u naar rechts. U rijdt voorbij een hotel (aan uw rechterzijde) en u blijft steeds rechtdoor rijden, helemaal ten einde. Op korte afstand rijdt u voorbij verschillende stoplichten, vervolgens tussen twee parken door. Op het einde slaat u linksaf. U rijdt voorbij de universiteit RUCA (aan uw linkerzijde), voorbij een rondpunt, tot aan het stoplicht. Aan het stoplicht slaat u rechtsaf (Koningin Elisabethlaan). Aan het volgende stoplicht slaat u linksaf richting Mortsel. U rijdt nu op de R 11 en u rijdt achtereenvolgens voorbij volgende stoplichten: Fort V straat, Antwerpsestraat, Eggestraat en Fortstraat.

Aan dit laatste stoplicht, rechts afslaan. U rijdt verder tot het volgende kruispunt; op dit verkeersplateau ziet u aan de linkerkant de ingang van het fort (deze poort is echter meestal gesloten); rij dus nog 50 meter verder dan kan u links de parking oprijden.

Vanuit Hasselt/Turnhout (Aken/Eindhoven)

Volg de E 34 richting Antwerpen.

Enkele kilometers voor Antwerpen neemt u de afrit Wommelgem – Wijnegem – Mortsel. Aan het licht links voorsorteren. Links afslaan, onder de autostrade (opgelet, dit is een gevaarlijk rondpunt!), en richting Mortsel volgen. U rijdt enkele kilometers rechtdoor op de R 11. U rijdt voorbij een aantal stoplichten. Vervolgens rijdt u voorbij de luchthaven van Antwerpen (de start- en landingsbaan ziet u aan uw rechterkant). U rijdt over een viaduct. Beneden aan het viaduct zijn er stoplichten. Rij rechtdoor en een paar honderd meter verder zijn er opnieuw stoplichten. Aan uw linkerkant ziet u reeds het Fort, maar langs deze poort kan u niet binnen! Aan deze stoplichten links afslaan in de Fortstraat. U rijdt verder tot het volgende kruispunt; op dit verkeersplateau ziet u aan de linkerkant de ingang van het fort (deze poort is echter meestal gesloten); rij dus nog 50 meter verder dan kan u links de parking oprijden.

Vanuit Breda Volg de E 17 richting Antwerpen.

U komt op de Ring rond Antwerpen. Aan uw linkerkant ziet u het sportpaleis, te herkennen aan het grote groene dak. U volgt nu richting Luik/Aken. Na een drietal kilometer neemt u de eerste afrit, richting Mortsel. Aan het stoplicht slaat u rechtsaf, richting Mortsel. U rijdt enkele kilometers rechtdoor op de R 11. U rijdt voorbij een aantal stoplichten. Vervolgens rijdt u voorbij de luchthaven van Antwerpen (de start- en landingsbaan ziet u aan uw rechterkant). U rijdt over een viaduct. Beneden aan het viaduct zijn er stoplichten. Rij rechtdoor en een paar honderd meter verder zijn er opnieuw stoplichten. Aan deze stoplichten links afslaan in de Fortstraat. U rijdt verder tot het volgende kruispunt; op dit verkeersplateau ziet u aan de linkerkant de ingang van het fort (deze poort is echter meestal gesloten); rij dus nog 50 meter verder dan kan u links de parking oprijden.