Nieuwsbrief

Wenst u op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen? Vul dan hier uw emailadres in.Een festival voor fijnproevers

Een beter decor voor een lekker diner, een goed glas wijn, het betere bier uit een glas of een frisse cocktail is moeilijk denkbaar. Onze sfeerbeheerder Jan Wilrix is opnieuw zijn atelier ingedoken om de festivalweide gezellig en sfeervol aan te kleden.

The Swinging Bistro

The Swinging Bistro ligt tegen de boomgrens van het park, hoger op de glooiing in het landschap voor het betere luistercomfort. Aan een tafeltje kunt u in alle rust van de live muziek genieten. We zijn dan ook verheugd dat het gerenommeerd seafood restaurant Fiskebar u ook dit jaar een mooi driegangenmenu aanbiedt voor slechts 28 €. Bekijk hier de menu. Traditiegetrouw serveert Fiskebar natuurlijk ook oesters.

De kleine honger

Loes & Krikke zijn twee jonge dynamische koks uit Antwerpen. Ze zijn koplopers in de slowfoodcatering en traiteurservice. Alles wordt ambachtelijk bereid in de eigen keuken met eigenzinnige, eerlijke, ecologische maar bovenal smaakvolle gerechten. Wars van tendensen gaan ze hun eigen weg. Bekijk hier de kaart die Loes & Krikke speciaal voor Festival Acoustic samenstelden...

Cocktail- & Winebar

Midden op de weide richt Cargo Zomerbar opnieuw een cocktail- en winebar in. De Tom Cruises van dienst zullen voor 2 dagen de gezelligste zomerbar van 't stad verlaten om voor u in Mortsel de lekkerste cocktails te bereiden. Good vibes!

Global Wineries stuurt dan weer enkele sommeliers naar de winebar met een bijzondere selectie van de beste wijnen.

Barista bar

Vascobelo is koffie voor levensgenieters. Karakteristiek, verfijnd en op en top Belgisch. Geoogst op fairtrade koffieplantages, gemelangeerd door Belgische fijnproevers en gebrand in de beste koffiebranderijen van België. Kom in onze gezellige koffiebar de beste koffiemelanges proeven.